Home Ukraine Україна — українською 8 факторів, які слід враховувати при покупці смартфона

8 факторів, які слід враховувати при покупці смартфона

115
0
SHARE

У сучасному світі смартфони стали невід’ємною частиною нашого повсякденного життя. Практично неможливо вийти кудись, не побачивши хоча б одну люди.
У сучасному світі смартфони стали невід’ємною частиною нашого повсякденного життя. Практично неможливо вийти кудись, не побачивши хоча б одну людину зі смартфоном у руках, навіть серед дітей та підлітків. Але вибрати відповідний смартфон із величезної кількості моделей на ринку, який відповідає вашим вимогам, буває непросто.
Про те, що варто враховувати при покупці нового смартфона, розповідає РБК-Україна (проект Styler) з посиланням на компанію Carlcare, яка надає послуги з ремонту та обслуговування мобільних телефонів та аксесуарів.Дисплей
Розмір і роздільна здатність дисплея можуть змінюватись в залежності від того, як ви використовуєте свій смартфон і для чого він вам постійно потрібен.
Безсумнівно, виробники приділяють величезну увагу дисплеям своїх смартфонів – і небезпідставно, як видно на прикладі дисплея Retina iPhone і Super LCD панелей у HTC.
Коли ви вмикаєте телефон, першим, що ви бачите, є дисплей. В результаті виробники дбають не тільки про розмір екрану, а й про його якість. Технологія дисплея та роздільна здатність – два важливі елементи, що впливають на якість зображення.
Якщо ви часто дивитеся відео, редагуєте зображення або відео, або завантажуєте та дивитеся фільми, дисплей розміром від 5,5 до 6 дюймів з роздільною здатністю Full HD або QHD має бути для вас достатнім.
Будь-який екран більше 6 дюймів робить телефон більш громіздким та незручним для носіння із собою.
Кількість пікселів на екрані – це, по суті, роздільна здатність екрану. ТБ або комп’ютерний монітор має крихітні окремі квадратики, які видно при близькому розгляді. Ці “квадратики” – окремі пікселі. Чіткість зображення збільшується з їх кількістю.
Термін “дисплей Retina” стосується екрану з такою великою кількістю пікселів, що людське око не може їх розрізнити.

Continue reading...