Home Ukraine Україна — українською Боровся за Україну до останньої хвилини: загинув працівник університету Грінченка Антон Хаблов

Боровся за Україну до останньої хвилини: загинув працівник університету Грінченка Антон Хаблов

61
0
SHARE

На фронті під час виконання бойового завдання загинув випускник та співробітник Київського столичного університету імені Бориса Грінченка Антон Хаблов. 31-річний воїн поліг за свободу України 13 вересня 2024 року.
На фронті під час виконання бойового завдання загинув випускник та співробітник Київського столичного університету імені Бориса Грінченка Антон Хаблов. 31-річний воїн поліг за свободу України 13 вересня 2024 року.
В університеті Грінченка розповіли, що Антон з перших днів брав участь у Революції гідності. Згодом він захищав Україну у зоні АТО.До останньої хвилини боровся за незалежність України
В університеті хлопець вивчав історію та археологію. Брав активну участь у студентському та науковому житті вишу.
“Ще у 2009 році, ставши студентом за спеціальністю “Історія та археологія”, Антон Хаблов був активним учасником студентських конкурсів та наукових конференцій, брав участь у Турнірі істориків, гідно представляючи нашу alma mater на Всеукраїнському рівні, був головою студентської ради тоді ще Інституту суспільства, а згодом – співробітником відділу соціально-гуманітарної роботи Університету Грінченка”, – повідомили на сторінці університету.

Continue reading...