Home Ukraine Україна — українською Як тепер Путін може вдарити ядерною зброєю по Україні: Жданов — про...

Як тепер Путін може вдарити ядерною зброєю по Україні: Жданов — про нову доктрину

48
0
SHARE

Наскільки небезпечною є зміна Росією своєї ядерної доктрини і чи наближає це нас до застосування ядерної зброї, читайте ᐅTSN.ua(новини 1+1).
Чи готова Росія вдарити ядерною зброєю.
Про зміну ядерної доктрини днями оголосив президент країни-агресорки Володимир Путін. Таким чином Росія розширила список підстав для застосування ядерної зброї. Зокрема, проти неядерної держави — тобто України.
Наскільки небезпечною є зміна Росією своєї ядерної доктрини і чи наближає це нас до застосування ядерної зброї, у коментарі сайту ТСН.ua розповів військовий експерт Олег Жданов.Про що заявив Путін
Путін попередив, може здійснити ядерний удар у відповідь на агресію з боку будь-якої неядерної держави, якщо така агресія відбувається за участю або за підтримки ядерної держави. Також диктатор пригрозив, що може застосувати ядерну зброю “для захисту Білорусі”.
Основні тези Путіна:Що таке ядерна доктрина
Олег Жданов пояснив, що правильніше буде говорити про воєнну доктрину Росії, адже поняття “ядерної доктрини” не існує”.
“Існує воєнна доктрина будь якої держави, в тому числі і Російської Федерації. Якщо країна ядерна, то доктрина відповідно містить розділ, який регламентує застосування ядерної зброї цієї країни. Так от, Путін вніс зміни в цей розділ воєнної доктрини, а саме розширив критерії, коли може бути застосована ядерна ядерна зброя Росією і проти кого”, — розповів ТСН.ua військовий експерт.На що варто звернути увагу
За словами Олега Жданова, російська воєнна доктрина “наступальна”.

Continue reading...