Home Ukraine Україна — українською Їх треба чистити частіше: 5 речей, про які забувають в прибиранні

Їх треба чистити частіше: 5 речей, про які забувають в прибиранні

90
0
SHARE

Такі справи з очищення оселі, як прання, прибирання та миття ванної кімнати, певно, входять до графіка прибирання більшості. Однак є деякі завдання, я.
Такі справи з очищення оселі, як прання, прибирання та миття ванної кімнати, певно, входять до графіка прибирання більшості. Однак є деякі завдання, які навіть найзавзятіші прибиральники можуть не помітити.
Про те, яким речам необхідно приділяти більше уваги в прибиранні, розповідає РБК-Україна (проєкт Styler) з посиланням на Southern Living.Холодильник
З часом на задній частині холодильника може накопичуватися пил і сміття, особливо, якщо у вас є домашні тварини.
Брудні спіралі впливають на продуктивність приладу і збільшують рахунки за електроенергію, тому обов’язково чистьте їх кожні шість місяців, відключивши холодильник від мережі.
Щоб обережно видалити пил і сміття, використовуйте насадку-щітку для пилососа. Якщо є необхідність зняти якусь деталь, наприклад, захисну пластину, слід звертатися до посібника користувача.Сміттєві баки
Сміттєві баки потрібно чистити, але мало хто пам’ятає про те, щоб додати це до списку справ. Ретельно очищати сміттєвий бак радять щонайменше щомісяця.
Якщо ваша родина велика, і ви викидаєте багато сміття щотижня, можливо, вам доведеться збільшити регулярність прибирання.

Continue reading...