Home Ukraine Україна — українською L&G може повернутися до ТОП-100 світу: інтерв'ю з капітаном української кіберспортивної команди

L&G може повернутися до ТОП-100 світу: інтерв'ю з капітаном української кіберспортивної команди

98
0
SHARE

Усі події в Україні та світі за останній час, найголовніше, огляди, аналітика та прогнози, читати українською
Українська кіберспортивна команда з CS2 L&G вирвалася у playoff престижного турніру ESEA League Advanced. Далі колектив очікує багато захоплюючих матчів та сильних опонентів, завдяки яким “леви” зможуть зробити стрибок у рейтингу HLTV, а у перспективі – вийти на major. Про плани L&G, цікаві змагання та суперників, а також стан українського кіберспорту в інтерв’ю UA.NEWS розповів капітан L&G Кирил “marat2k” Самсонюк.

: У нашої команди зараз розпочинається дуже багато турнірів. Зокрема United 21, на якому потенційно можна вийти на HLTV. Також стартує ESEA Advanced, де ми матимемо перший HLTV матч за три-чотири місяці.У перспективі може бути багато змагань, на яких ми з радістю та великим задоволенням зможемо підняти нашу позицію у світовому рейтингу. І шанси у нас хороші, бо таких матчів має бути дуже багато.Щоб вирости в рейтингу нам потрібна лише можливість, а вона скоро буде, тож сподіваємося тільки на краще!: United21 – чудовий турнір, від якого ми чекаємо на найкращий Counter-Strike!Вже знаємо своїх опонентів перша гра буде 2 вересня проти команди UNITY. Подивимося, як змінилися хлопці з нашої останньої зустрічі.З українських команд на United21 гратиме ще Kona, а також Na’Vi Junior.Загалом у турнірі буде дуже багато екс-опонентів та достатньо команд із рейтингу топ-100. Всі вони можуть показати цікаву гру, і з кожним супротивником буде цікаво поборотися.

Continue reading...