Home Ukraine Україна — українською Samsung та Apple врегулювали патентну суперечку

Samsung та Apple врегулювали патентну суперечку

275
0
SHARE

Компанія Apple та корпорація Samsung в позасудовому порядку врегулювали тривалу патентну суперечку, що стосується дизайну смартфонів…
КИЇВ. 28 червня. УНН. Компанія Apple та корпорація Samsung в позасудовому порядку врегулювали тривалу патентну суперечку, що стосується дизайну смартфонів. Про це йдеться в документах, розміщених у середу в електронній базі суду Північного округу штату Каліфорнія, передає УНН.
Як в них відзначається, позивач і відповідач поінформували суд про те, що вони у позасудовому порядку “домовилися відкликати позови і врегулювати свої взаємні претензії” у даній справі. У зв’язку з цим суд закрив справу, відхиливши усі скарги сторін без збереження за ними прав на пред’явлення позовів зі тих самих підстав, відзначається в документах. Подробиці угоди, досягнутої Samsung і Apple, не повідомляються. Конкретні суми у документах також не фігурують.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Apple готує оновлення своїх бездротових навушників — Bloomberg
Цей розгляд тривав зі 2011 року, коли Apple звинуватила Samsung у порушенні прав на інтелектуальну власність, заявивши, що та скопіювала дизайн смартфона iPhone.

Continue reading...