Home Ukraine Україна — українською Українське законодавство не забороняє приховувати наявність інших паспортів – МЗС Угорщини

Українське законодавство не забороняє приховувати наявність інших паспортів – МЗС Угорщини

319
0
SHARE

За їхніми словами, це визнав очільник українського МЗС під час зустрічі на Генасамблеї.
Міністр закордонних справ України Павло Клімкін визнав, що українське законодавство не забороняє приховувати наявність подвійного громадянства.
За словами МЗС Угорщини, це він визнав під час зустрічі зі своїм угорським колегою Петером Сійярто на Генеральній асамблеї ООН, передає прес-служба угорського уряду.
“Міністр закордонних справ і торгівлі Петер Сійярто зустрівся зі своїм українським колегою в середу в Нью-Йорку в кулуарах засідання високого рівня 73-ї Генеральної Асамблеї Організації Об’єднаних Націй. На зустрічі міністр закордонних справ України визнав, що в Україні не існує закону, який забороняє громадянам мати паспорт іншої країни. Крім того, законом не забороняється надання паспорту іншої країни, і це не є злочином, щоб хтось не повідомив про те, що вони також мають паспорт іншої країни”, – розповів речник уряду Тамаш Менцер.
Таким чином, він зазначив, що попри всі “рекомендації” з боку України, Угорщина не планує відкликати свого консула із Берегового на Закарпатті.

Continue reading...