Home Ukraine Україна — українською РФ, ФРН, Туреччина і Франція висловили прихильність територіальній цілісності Сирії

РФ, ФРН, Туреччина і Франція висловили прихильність територіальній цілісності Сирії

316
0
SHARE

Учасники саміту в Стамбулі – лідери Росії, Туреччини, Німеччини та Франції – прихильні територіальній цілісності Сирії, закликають…
КИЇВ. 28 жовтня. УНН. Учасники саміту в Стамбулі — лідери Росії, Туреччини, Німеччини та Франції — прихильні територіальній цілісності Сирії, закликають боротися з тероризмом, працювати над створенням умов для повернення біженців в республіку. Про це йдеться в комюніке зустрічі, яке розповсюдив в суботу уряд ФРН, передає УНН.
Учасники консультацій “підтвердили прихильність суверенітету, незалежності, єдності і територіальній недоторканності Сирійської Арабської Республіки”, йдеться в повідомленні. Лідери чотирьох країн “сповнені рішучості протистояти сепаратистським планам, націленим на підрив суверенітету і територіальної недоторканності Сирії, а також національної безпеки сусідніх країн”.
Крім того, учасники зустрічі в Стамбулі висловили готовність працювати над тим, щоб створити умови для “добровільного повернення біженців і внутрішньо переміщених осіб”. Це буде залежати від гарантій їх “захисту від озброєних конфліктів, політичного переслідування і безпідставних затримань”.

Continue reading...