Home Ukraine Україна — українською Бойовики 10 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових – ООС

Бойовики 10 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових – ООС

312
0
SHARE

Від початку поточної доби окупанти обстріляли позиції ЗСУ біля Новотошківського, Жолобка і Гнутового – 1 український військовий загинув.
Минулої доби, 16 листопада, бойовики 10 разів відкривали вогонь по позиціях ОС, 6 разів застосувавши заборонене Мінськими домовленостями озброєння. Від початку поточної доби окупанти обстріляли позиції ЗСУ біля Новотошківського, Жолобка і Гнутового – 1 український військовий загинув. Про це йдеться у зведенні прес-центру Об’єднаних сил.
Бойовики вели прицільний вогонь із мінометів калібру 120 та 82 мм, гранатометів різних систем, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.
“Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій Об’єднаних сил в районах населених пунктів Вільний, Луганське, Новолуганське, Мар’їнка, Красногорівка, Павлопіль, Гнутове та Широкине”, – заявили у штабі.
З мінометів 82-го та 120-го калібрів обстрілювались позиції ОС на Світлодарському напрямку поблизу Новолуганського та на Попаснянському напрямку в районі населеного пункту Вільний.

Continue reading...