Home Ukraine Україна — українською Кабмін дозволив роботу ТРЦ, окрім фудкортів та розважальних зон з 11 травня

Кабмін дозволив роботу ТРЦ, окрім фудкортів та розважальних зон з 11 травня

283
0
SHARE

Кабмін дозволив роботу ТРЦ, окрім фудкортів та розважальних зон з 11 травня. Робота закладів буде відновлена за умови дотримання протиепідемічних заходів
З відкритих джерел
Кабінет міністрів дозволив роботу ТРЦ вже з 11 травня. Фудкорти та розважальні зони поки залишаються під забороною. Про це заявив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.
Слід зазначити, що заклади запрацюють лише за умови дотримання протиепідемічних заходів.
Буде дозволено: парки, сквери, зони відпочинку, лісопаркові та прибережні зони; дитячі та спортивні майданчики на вулиці; діяльність закладів громадського харчування на винос (за умови, що об’єкт є оператором ринку харчових продуктів); літні майданчики просто неба в закладах громадського харчування; торгівля непродовольчими товарами в магазинах; діяльність музеїв, музеїв просто неба та історико-культурних заповідників; стоматології; салони краси та перукарні; заклади побутового обслуговування; тренування спортсменів національних збірних команд; діяльність адвокатів, нотаріусів, аудиторів; діяльність підприємств, які працюють в галузі ЗМІ; здійснення кіно- та відеозйомок.

Continue reading...