Home Ukraine Україна — українською Вибух Кримського мосту та арешти в Москві: Подоляк заявив про наростання конфлікту...

Вибух Кримського мосту та арешти в Москві: Подоляк заявив про наростання конфлікту між силовиками

128
0
SHARE

Подоляк прокоментував арешти військових у Москві та вибух Кримського мосту, заявивши про конфлікт у спецслужбах РФ
У контексті конфлікту між силовиками Путін “перебуває у безвихідному становищі”
Арешти військових у Москві та перекриття руху 8 жовтня прокоментував радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк. За його словами, говорити про можливий путч ще зарано, але в РФ назріває конфлікт між різними силовиками.
Про це Подоляк розповів в ефірі телемарафону “Єдині новини”.
“Те, що конфлікт між силовиками різними – на обличчя, я думаю, що це вже ні в кого не викликає сумніву. Більше того, в якийсь момент втратилася керованість і в силових вертикалях. Тобто пан Путін втратив контроль над тим, що роблять спецслужби”, – сказав радник голови ОП.
За його словами, першими проявами такої втрати контролю був вибух автомобіля з пропагандисткою Дар’єю Дугіною в Підмосков’ї, що стався в особливо захищеному районі. 
“І там відбувається такий абсолютно продуманий теракт, який могли реалізувати тільки другі спецслужби, що мають можливість “відводити очі”, як це звучить на оперативному сленгу”, – зазначив Подоляк.
Він також натякнув, що організаторами вибуху на Кримському мосту теж були російські спецслужби. 
“Так само відбувалося на Кримському мосту. Фура, автомобіль, який нібито спричинив руйнування основні, в’їжджає з території Краснодарського краю, проходить перевірку відповідних силовиків.

Continue reading...