Home Ukraine Україна — українською ЗСУ відбили 5 атак, війська РФ наступають на трьох напрямках – Генштаб

ЗСУ відбили 5 атак, війська РФ наступають на трьох напрямках – Генштаб

153
0
SHARE

За даними штабу, противник продовжує перегрупування військ з метою посилення частин та підрозділів на Лиманському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках
Українські військові за минулу добу відбили атаки військ РФ біля населених пунктів Стельмахівка, Білогорівка, Марї’нка, Верхньокам’янське та Спірне, повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.
За даними штабу, противник продовжує перегрупування військ з метою посилення частин та підрозділів на Лиманському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках.
«Ворог завдав 2 ракетних удари по цивільних об’єктах міста Дніпро та здійснив 38 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та цивільних об’єктах, зокрема, міста Херсон», – йдеться у повідомленні.
На Сіверському напрямку – прикордонних районах Брянської та Курської областей – російські підрозділи виконують завдання з прикриття кордону та ведення демонстраційних і провокаційних дій.
На Слобожанському, Криворізькому та Херсонському напрямках російські війська продовжують обстріли, на Лиманському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках – ведуть оборону, а на Куп’янському, Бахмутському та Авдіївському – зосереджують зусилля на наступальних діях.

Continue reading...