Home Ukraine Україна — українською Ворог риє протитанкові рови у Росії та перекидає на Луганщину строковиків, –...

Ворог риє протитанкові рови у Росії та перекидає на Луганщину строковиків, – Генштаб

107
0
SHARE

Array
Протягом доби 27 лютого росіяни завдали 8 ракетних та 28 авіаційних ударів, 12 з них – іранськими ударними дронами типу “Шахід-136”. Також вони здійснили понад 55 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.
За інформацією Генштабу ЗСУ, основні зусилля загарбники зосереджують на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках. Також вони збільшують чисельність особового складу.
За наявною інформацією, на тимчасово окуповану територію Луганської області перекинули до 200 військовослужбовців строкової служби з Ростовської області. По всій території України зберігається загроза завдання ракетних ударів.Що відбувається на різних напрямках
На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках ситуація не має суттєвих змін – захисники не фіксують формувань наступальних угруповань окупантів.
У прикордонних районах Брянської та Курської областей росіяни здійснюють інженерне обладнання місцевості, зокрема риють протитанкові рови. Окрім цього, протягом доби загарбники здійснили мінометні та артилерійські обстріли населених пунктів:
Хрінівка, Єліне Чернігівської області;
Будівельне, Гірки, Атинське, Волфине, Павлівка, Степок Сумської області;
Ветеринарне, Стрілеча, Гатище, Вовчанські Хутори, Кам’янка Харківської області.
На Куп’янському та Лиманському напрямках окупанти провели декілька марних наступальних дій.

Continue reading...