Home Ukraine Україна — українською СБУ знає, хто готує "вибори" в окупації на Луганщині. Джерело перерахувало колаборантів,...

СБУ знає, хто готує "вибори" в окупації на Луганщині. Джерело перерахувало колаборантів, є їхні фото

154
0
SHARE

Вересневі “вибори” російські окупанти готують до місцевих окупаційних адміністрацій. війна, окупація, луганська область, держзрада, зрада, колабораціонізм
Служба безпеки України стверджує, що ідентифікувала 15 колабораціоністів, які готують нові псевдовибори країни-загарбника Росії на тимчасово окупованій частині Луганської області. Джерело LIGA.net у правоохоронних органах назвало ймовірних зрадників.
Вересневі “вибори” окупанти готують до місцевих окупаційних адміністрацій.
СБУ пише, що серед поплічників ворога – “керівники виборчої комісії” російської терористичної організації ЛНР, а також представники територіальних осередків кремлівської партії Єдина Росія та інших політичних сил нелегітимної Держдуми РФ.
Після “виборів” окупанти назвуть “обраних депутатів парламенту” ЛНР та “рад муніципальних утворень”.
Слідство встановило, що всі 15 осіб беруть безпосередню участь у підготовці до майбутнього фейкового “волевиявлення”, зазначили у Службі: формують “тервиборчкоми” для фальсифікації явки та підсумків “голосування”, облаштовують “виборчі дільниці”, підбирають та інструктують “персонал”, а також ведуть масштабну агіткампанію.

Continue reading...