Home Ukraine Україна — українською Дієтолог назвала продукти, які потрібно їсти зараз, щоб уникнути хвороб взимку

Дієтолог назвала продукти, які потрібно їсти зараз, щоб уникнути хвороб взимку

132
0
SHARE

Закінчилися безтурботні літні канікули та сезони відпусток. З настанням осені розпочинається і сезон застуд та розгулу інфекцій. Саме тому в цей періо.
Закінчилися безтурботні літні канікули та сезони відпусток. З настанням осені розпочинається і сезон застуд та розгулу інфекцій. Саме тому в цей період важливо підбирати продукти, які допоможуть зміцнити імунітет та не хворіти взимку.
Про це повідомляє РБК-Україна (проект Styler) з посиланням на лікаря-дієтолога Ольгу Малліані.Що призводить до хвороб
За словами дієтолога, на ймовірність того, захворієте ви чи ні, впливають багато чинників. Це насамперед здорова імунна система. Хронічний стрес, неправильне харчування, нестача сну та інші чинники можуть послаблювати імунну систему, роблячи людину більш сприйнятливою до інфекцій.Коли люди найчастіше хворіють
Ольга Малліані розповіла, що найчастіше на застудні захворювання люди хворіють в осінньо-зимовий період. У цей час люди більше часу проводять в закритих приміщеннях.
Тоді як сухе повітря може зробити носові ходи більш сприйнятливими до вірусних інфекцій. До того ж у цей період люди багато часу проводять у приміщеннях у контакті з іншими.
Тому це може підвищити ризик поширення вірусних інфекцій, таких як грип та застуда.

Continue reading...