Home Ukraine Україна — українською Атака дронами Хмельниччини та потужні обстріли Херсонщини: як минула ніч у регіонах

Атака дронами Хмельниччини та потужні обстріли Херсонщини: як минула ніч у регіонах

209
0
SHARE

Обласні державні адміністрації розповіли про ситуацію у регіонах України станом 25 жовтня, де були обстріли та які наслідки, ᐅ новини 1+1 (TSN.ua).
Ніч проти 25 жовтня у більшості областей України минула відносно спокійно.
Обласні державні адміністрації розповіли про ситуацію у регіонах станом на 9:00 ранку 25 жовтня. Як минула ніч у областях України.    
Четверту добу поспіль ворог атакує Хмельниччину, працювали сили ППО.У Хмельницькому районі збиті ворожі цілі не завдали шкоди під час падіння уламків. У Шепетівському районі внаслідок збиття ворожих повітряних цілей відбулось їх падіння на території об’єкта критичної інфраструктури.
Вибуховою хвилею пошкоджено нежитлові приміщення, житлові будинки та транспортні засоби. Станом на ранок за медичною допомогою до лікарні звернулось 16 мешканців з навколишніх будинків з різними тілесними ушкодженнями.
Працюють усі відповідні служби.
За добу – 8 обстрілів (87 вибухів). Ворог обстрілював Новгород-Сіверський та Чернігівський райони із мінометів, артилерії, АГС. Зафіксовано запуск некерованих авіаційних ракет (4 вибухи) у Семенівській громаді. Про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури інформація не надходила. Дані уточнюються.
Зранку росіяни здійснили обстріл Великописарівської громади. Зафіксовано 25 вибухів з АГС. Попередньо – без наслідків.
Вчора протягом дня росіяни здійснили 27 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 126 вибухів. Обстрілів зазнали Білопільська, Краснопільська, Хотінська, Миропільська, Великописарівська Середино-Будська, Шалигинська громади.
Краснопільська громада: внаслідок мінометного обстрілу знищено споруду по очистці зерна в агропідприємстві. 
Середино-Будська громада: внаслідок мінометного обстрілу пошкоджено приватний житловий будинок.
Великописарівська громада: внаслідок мінометних обстрілів пошкоджено 2 приватні житлові будинки.

Continue reading...