Home Ukraine Україна — українською Міняємо прямо на полі бою: Зеленський заявив, що часто обміни полоненими відбуваються...

Міняємо прямо на полі бою: Зеленський заявив, що часто обміни полоненими відбуваються не дуже публічно

128
0
SHARE

УНН Політика ✎ Зеленський показав, що Україна часто проводить непублічні обміни полоненими з росією на полі бою, і за останні шість місяців сотні людей були репатрій…
Київ  •  УНН
02 грудень 2023, 13:59  •  2293 перегляди
Read in English
Зеленський показав, що Україна часто проводить непублічні обміни полоненими з росією на полі бою, і за останні шість місяців сотні людей були репатрійовані. Незважаючи на те, що росія припинила обміни з літа, Україна продовжує наполягати на регулярних обмінах пораненими солдатами.
Президент Володимир Зеленський заявив, що дуже часто обмін військовополоненими з росією відбувається не дуже публічно, іноді обмін стається прямо на полі бою. Про це він заявив в інтерв’ю Associated Press, передає кореспондент УНН.
Президент наголосив, що Україна бореться за кожного військовополоненого.
“Ми наповнюємо обмінний фонд, в цьому сенсі це легше ніж з депортованими дітьми, тому що тут йде наповнення полонених й потім йде обмін. Дуже часто ми обмінюємо не так гучно, не так дуже публічно. Скажу відверто міняємо прямо на полі бою, коли є у нас їх 10 полонених, а в них є кілька наших хлопців й ми обмінюємо, по різному буває. Тобто обміни є не тільки глобальні, є й місцеві. На все це є доручення у командирів, вони знають, що їм робити”, – розповів Зеленський.

Continue reading...