Home Ukraine Україна — українською Мільйонні прибутки, декілька квартир, земельні ділянки: якими активами володіє сім'я Гринкевичів

Мільйонні прибутки, декілька квартир, земельні ділянки: якими активами володіє сім'я Гринкевичів

162
0
SHARE

Наприкінці грудня 2023 року бізнесмена Ігоря Гринкевича затримали за підозрою у спробі підкупити одного із керівників Головного слідчого управління ДБР за повернення вилученого майна. 17 січня йому та членам його родини повідомили про підозру у махінаціях на закупівлях одягу та білизни для ЗСУ.
Наприкінці грудня 2023 року бізнесмена Ігоря Гринкевича затримали за підозрою у спробі підкупити одного із керівників Головного слідчого управління ДБР за повернення вилученого майна. 17 січня йому та членам його родини повідомили про підозру у махінаціях на закупівлях одягу та білизни для ЗСУ. 
22 січня Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід синові бізнесмена Роману Гринкевичу – тримання під вартою із заставою 500 мільйонів гривень. Загалом у справі про військові тендери фігурують п’ятеро підозрюваних: Ігор Гринкевич, Роман Гринкевич, двоє директорів фірм, які працювали з Міністерством оборони, та ще одна довірена особа.
Аналітики платформи великих даних VKURSI ексклюзивно для 24 Каналу проаналізували, які активи та підприємства має Гринкевич та його родина, й скільки доходу вони отримують. Активи Ігоря Гринкевича
Гринкевич Ігор Володимирович має зв’язки з 5 зареєстрованими компаніями:
у 3 компаніях фігурує як засновник;
у 1 компанії – бенефіціар;
у 3 компаніях – попередній засновник та бенефіціар.
ТЗОВ “Охоронно-юридична компанія Кобра”
Компанія розташована у Львові та займається проведенням розслідувань і забезпеченням безпеки.
Засновники: Босак Роман Ігорьович, Гринкевич Ігор Володимирович, Староста Володимир Іванович. Всі мають рівну частку – по 33,3%.
ТОВ “Візин Річ”
Компанія зареєстрована у місті Дружківка Донецької області та займається будівництвом нежитлових приміщень. Її дохід за 2018 рік склав 35,7 мільйона гривень.
Також компанія фігурує у 135 судових справах, у 59% як відповідач. Найчастіше справи пов’язані з господарським та кримінальним судочинством.
Засновник: Скидоненко Андрій Олександрович. Інформація про те, що Ігор Гринкевич вийшов зі складу бенефіціарів й засновників компанії, з’явилася у середині листопада 2023 року.Цікаво! Андрій Скидоненко має зв’язок з великою кількістю компаній, у деяких він фігурує одразу, як і засновник, і бенефіціар. У реєстрі містяться записи, що він фігурує як засновник у 78 компаніях, у 66 – керівник, у 67 – бенефіціар.
БО “Благодійний фонд “Хоуп.юа”
Дохід фонду у 2022 році склав 4,35 мільйона гривень.
Засновники: Гринкевич Ігор Володимирович, Гринкевич Роман Ігорьович (син), Гринкевич Світлана Степанівна (дружина).
ТЗОВ “Львівський будівельний холдинг”
Компанія займається будівництвом житлових та нежитлових приміщень. З 26 жовтня 2023 року компанію включили до санкційного списку антимонопольного комітету.
Дохід у 2018 році склав 5,34 мільйона гривень.
Засновники: Вдов’як Володимир Мар’янович.
ТОВ “Лео Маркетинг Едженсі”
Компанія знаходиться у Львові та має основний КВЕД “Рекламні агентства”.

Continue reading...