Home Ukraine Україна — українською Вісім головних новин України та світу на 21:00 25 лютого

Вісім головних новин України та світу на 21:00 25 лютого

215
0
SHARE

Президент Зеленський вперше з початку великої війни назвав втрати українських військових загиблими, а також запевнив, що Україна має стратегію воєнних дій на 2024 рік
1. Зеленський вперше назвав втрати українських військових загиблими – 31 000. За час повномасштабної війни загинули 31 000 українських військових. Про це заявив президент Володимир Зеленський під час форуму “Україна. Рік 2024” (детальніше).
2. ЗСУ спростували чутки про окупацію росіянами Ласточкиного. Тривають бої на околиці. Сили оборони відійшли на західну околицю населеного пункту Ласточкине, що на Авдіївському напрямку. Селище не окуповане росіянами, як стверджувала їхня воєнна пропаганда, заявив LIGA.net речник ОСУВ “Таврія” Дмитро Лиховій (детальніше).
3. ГУР анонсувало удари по Криму. Буданов: Не рекомендую цивільним користуватись Кримським мостом. Начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов заявив, що на ворогів очікують нові сюрпризи, й закликав цивільних не користуватися незаконно побудованим росіянами Кримським мостом.

Continue reading...