Home Ukraine Україна — українською "Ви рятівник народу": Зеленський розповів про емоційну зустріч з американським ветераном Другої...

"Ви рятівник народу": Зеленський розповів про емоційну зустріч з американським ветераном Другої світової війни у Франції

135
0
SHARE

Під час візиту до Франції на святкування 80-ї річниці висадки союзників у Нормандії американський ветеран обійняв Зеленського і назвав його “рятівником народу”
Під час візиту до Франції на святкування 80-ї річниці висадки союзників у Нормандії Зеленський зустрівся з американськими ветеранами, один з яких обійняв українського президента і назвав його “рятівником народу”
Про це повідомляє The New York Times.
Емоційне спілкування ветерана США з президентом України Володимиром Зеленським сталось на пляжі Омаха в Нормандії у Франції, у четвер, 6 червня. Воно транслювалось в прямому ефірі на багатьох платформах й стрімко поширилось мережею.
Американського ветерана Другої світової війни в блакитній кепці, який сидить в інвалідному візку з синьою ковдрою, накинутою на коліна, представив президенту України Володимиру Зеленському прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо.

Continue reading...