Home Ukraine Україна — українською Суд над Христиною Соловій: що відомо про скандал у Чорноморську

Суд над Христиною Соловій: що відомо про скандал у Чорноморську

77
0
SHARE

Артистка різко прокоментувала колишню назву міста «Іллічівськ». Тепер її судитиме місцевий суд за лайку в публічному місці.
Артистка різко прокоментувала колишню назву міста “Іллічівськ”. Тепер її судитиме місцевий суд за лайку в публічному місці.
Українська співачка Христина Соловій підтвердила, що її судитимуть після нецензурних висловлювань під час фестивалю у Чорноморську. Про це артистка повідомила в Instagram.
“Як пояснити мамі без матюків, за що мене судитиме Іллічівський суд?” — зазначила Соловій, показавши фото біля місцевого відділку поліції.
Фото прокоментувала мама Христини. Вона публічно підтримала доньку.
“Мама усе зрозуміє… бо вірить у Тебе, моя пташко”, — написала Олександра Соловій.
Причиною скандалу стало нецензурне висловлювання співачки під час виступу на фестивалі “виделкаfest”, на сцені якого Соловій розкритикувала колишню назву міста Чорноморськ — Іллічівськ.
“А скажіть, будь ласка, тільки пообіцяйте, що ніхто зараз не буде ображатися, я з добром: як називалося ваше місто до того, як його перейменували? І що, вам це подобалося? Повна х**ня”, — сказала зі сцени артистка.
Сергій Гнезділов, один з організаторів події у Чорноморську, розповів, що після надходження до поліції низки заяв від місцевих мешканців зі скаргами за використання ненормативної лексики в публічному місці на Христину Соловій було складено адмінпротокол за ст.

Continue reading...