Home Ukraine Україна — українською 5 світових зірок, які живуть з діагнозом аутизм

5 світових зірок, які живуть з діагнозом аутизм

50
0
SHARE

Аутизм не є перешкодою для досягнення успіху, і багато світових зірок є доказом цього. Вони довели, що унікальність їхнього сприйняття світу не тільки.
Аутизм не є перешкодою для досягнення успіху, і багато світових зірок є доказом цього. Вони довели, що унікальність їхнього сприйняття світу не тільки не завадила, а й допомогла розкрити свій талант на повну.
У цьому матеріалі РБК-Україна (проект Styler) розповідає про 5 відомих особистостей, які відкрито говорять про свій діагноз і надихають інших приймати себе такими, якими вони є.Sia
48-річна австралійська співачка та багаторазова номінантка на премію “Греммі” Sia протягом багатьох років вона відверто говорила про свої психологічні труднощі, зокрема про депресію, залежність і суїцидальні думки.
Нещодавно виконавиця поділилася, що їй діагностували розлад аутистичного спектра (РАС). У травні 2023 року в подкасті Rob Has a Podcast вона заявила: “Я в спектрі”.Вентворт Міллер
Американо-британський актор і сценарист Вентворт Міллер у липні 2021 року вперше публічно зізнався про свій діагноз аутизму. Він поділився цією новиною у видаленому дописі в Instagram, відзначивши, що на той момент минув рік відтоді, як він отримав неофіційний діагноз аутизму.

Continue reading...