Home Ukraine Україна — українською Застосували понад 80 "Шахедів" та невідомих дронів: деталі нічної атаки ЗС РФ

Застосували понад 80 "Шахедів" та невідомих дронів: деталі нічної атаки ЗС РФ

55
0
SHARE

Підтверджено ліквідацію 57 ворожих БпЛА в 12 регіонах України. 15 російських безпілотників не долетіли до цілей та локаційно втрачені. Командування попереджає, що бойова робота в небі над Україною три…
Підтверджено ліквідацію 57 ворожих БпЛА в 12 регіонах України. 15 російських безпілотників не долетіли до цілей та локаційно втрачені. Командування попереджає, що бойова робота в небі над Україною триває.
Увечері 22 жовтня на в ніч проти 23 жовтня 2024 року РФ запустила для ударів по Україні 81 ударний БпЛА типу “Shahed” та безпілотники невстановленого типу. Їх запускали з території РФ з Приморсько-Ахтарська та Курська. Про це повідомили у Повітряних силах ЗСУ
Також противник атакував Одеську область керованою авіаційною ракетою Х-31П із акваторії Чорного моря.
Повітряний напад відбила авіація, зенітні ракетні війська, підрозділи РЕБ та мобільні вогневі групи ПС та Сил оборони України.
“Станом на 9.00 підтверджено збиття 57 ворожих БпЛА в Одеській, Миколаївській, Вінницькій, Сумській, Черкаській, Хмельницькій, Тернопільській, Кіровоградській, Київській, Полтавській, Чернігівській та Харківській областях. Крім того, 15 російських безпілотників на цей час локаційно втрачено. До 9-ти ворожих БпЛА спостерігаються в повітряному просторі України”, — йдеться в повідомленні.

Continue reading...