Home Ukraine Україна — українською Арештованого в РФ екс-голову "Нафтогазу" Бакая підозрюють у розкраданні 630 мільйонів рублів

Арештованого в РФ екс-голову "Нафтогазу" Бакая підозрюють у розкраданні 630 мільйонів рублів

382
0
SHARE

Арештованого в РФ екс-голову “Нафтогазу” Бакая підозрюють у розкраданні 630 мільйонів рублів.
Екс-голова українського “Нафтогазу” Ігор Бакай звинувачується в розкраданні 630 млн рублів у російської компанії “Металінвест”. Про це повідомляє прес-служба МВС Росії.
“Співробітники управління економічної безпеки і протидії корупції ГУ МВС Росії по Москві спільно з співробітниками ФСБ Росії затримали засновника комерційної організації, підозрюваного в розкраданні понад 630 млн рублів у одного з гірничо-металургійних холдингів”, – повідомили в МВС РФ.
Читайте також У Москві затримали скандального екс-керівника ДУСі Бакая – ЗМІ
У свою чергу джерело в правоохоронних органах повідомило ТАСС, що мова йде про розкрадання колишнім керівником “Нафтогазу” Ігорем Бакаєм у холдингу “Металінвест”.
Як повідомляв УНІАН раніше, Таганський суд Москви до 12 листопада заарештував екс-голову НАК “Нафтогаз України” (квітень 1998 – квітень 2000 року), колишнього керівника Державного управління справами (жовтень 2003 – грудень 2004 року) Ігоря Бакая за звинуваченням у шахрайстві.

Continue reading...