Home Ukraine Україна — українською В МЗС пояснили слова Габріеля про співпрацю ЄС з Україною за моделлю...

В МЗС пояснили слова Габріеля про співпрацю ЄС з Україною за моделлю "після Brexit"

342
0
SHARE

Дипломати потроллілі свого колегу, який пішов у роздуми про сферах, поки що не реалізованих Дипломати вважають, що модель відносин між ЄС і Британією не сформована, тому застосувати її до України неможливо
Заступник міністра закордонних справ України з питань європейської інтеграції україни Олена Зеркаль заявила, що слова міністра закордонних справ Німеччини Зігмара Габріеля про те, що Брюссель міг би вибудовувати взаємини з Україною, спираючись на нову модель, сформовану за підсумками виходу Британії з ЄС, є “думками вголос”. Такими враженнями вона поділилася в ефірі “5 каналу”.
Новини за темою: ЄС почав переговори щодо Brexit з опозицією Британії
“Ця модель ще не сформована, це фактично спекуляція про те, яку модель вони можуть сформувати за підсумками переговорів про вихід Британії з складу Європейського Союзу”, – заявила вона.
Крім того, слова Габріеля більше стосувалися Туреччині, ніж України, вважає заступник міністра.
Нагадаємо, раніше в інтерв’ю німецьким ЗМІ Габріель заявив, що якщо ЄС зможе виробити розумну угоду з Великобританією, яка регулює її взаємини з Європою після Brexit, то вона може стати моделлю, придатною і для інших країн, таких як Україна та Туреччина.

Continue reading...