Home Ukraine Україна — українською Затримання Бубенчика – удар по здобутках Революції Гідності, – Єгор Соболєв –...

Затримання Бубенчика – удар по здобутках Революції Гідності, – Єгор Соболєв – Телеканал новин 24

352
0
SHARE

Якщо вважати Івана Бубенчика злочинцем, підозрюваним у вбивстві “беркутівців”, то виходить, що Майдан був злочином, а спротив людей – протиправними діями. А боротьба за незалежність після цього – нечесна і неправильна. Розслідування, Новини України, Іван Бубенчик, ГПУ, Євромайдан, Єгор Соболєв, Беркут, Кримінальні новини – Телеканал новин 24
Якщо вважати Івана Бубенчика злочинцем, підозрюваним у вбивстві “беркутівців”, то виходить, що Майдан був злочином, а спротив людей
– протиправними діями. А боротьба за незалежність після цього – нечесна і неправильна.
Таку думку в коментарі сайту “24” озвучив народний депутат, член антикорупційного комітету Єгор Соболєв.
Нардеп повідомив, що у вівторок він вимагав від спікера Парубія викликати генпрокурора Луценка і міністра внутрішніх справ Авакова у стіни парламенту, щоб ті пояснили свої дії щодо справи Івана Бубенчика.
Я йому сказав: “Андрію, а ти розумієш, що нелегітимно сидиш у своєму кріслі, якщо керуватись цією логікою? Тоді тут має сидіти Рибак, на місці Авакова має бути Савченко, а замість Луценка – Пшонка”, – додав Соболєв.
На його думку, суспільство дозволило нинішнім керівникам держави повернути колесо історії на 180 градусів назад.
“Ми дозволили їм до цього докотитися, коли закривали очі, що не караються відповідальні за терор Майдану, що беркутівці переходять з міліції Захарченка в нову поліцію Авакова, коли не ходили на мітинги за утвердження антикорупційного законодавства чи припинення торгівлі з окупованими територіями.

Continue reading...