Home Ukraine Україна — українською Наєв поділився планом повернення окупованих територій під контроль України

Наєв поділився планом повернення окупованих територій під контроль України

244
0
SHARE

Командувач Операцією Об’єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв розповів про нюанси повернення окупованих територій під контроль України. За його словами, Об’єднані сили зроблять все можливе та необхідне для відновлення на окупованих територіях верховенства права, передали в прес-центрі штабу ООС. На переконання генерала, великою перевагою Об’єднаних сил є система координації дій військових та правоохоронних структур, їх співпраця з військово-цивільними адміністраціями.
Командувач Операцією Об’єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв розповів про нюанси повернення окупованих територій під контроль України. За його словами, Об’єднані сили зроблять все можливе та необхідне для відновлення на окупованих територіях верховенства права, передали в прес-центрі штабу ООС.
На переконання генерала, великою перевагою Об’єднаних сил є система координації дій військових та правоохоронних структур, їх співпраця з військово-цивільними адміністраціями.
“Ми розраховуємо, що завдяки нашим зусиллям, завдяки зусиллям військово-цивільних адміністрацій, нам вдасться створити на території Донецької і Луганської областей соціальні та правові умови, які будуть потужним стимулом для повернення додому для тих громадян, які нині опинилися під окупацією”, – сказав командувач.

Continue reading...