Home Ukraine Україна — українською Ситуація в зоні АТО на ранок 8 липня

Ситуація в зоні АТО на ранок 8 липня

249
0
SHARE

Як повідомляють у штабі АТО, ситуація на фронті залишається напруженою. Російсько-терористичні бандформування продовжують нехтувати домовленостями про
Приморський напрямок. На цій частині фронту вчора було зафіксовано найбільше ворожих збройних провокацій – 14. Зокрема, з мінометів незаконні збройні формування обстрілювали оборонні укріплення українських армійців в районі Широкиного, Водяного та Новотроїцького. Застосовуючи стрілецьку зброю, гранатомети, подекуди озброєння БМП та зенітні установки, противник порушував режим припинення вогню також поблизу Лебединського, Гнутового, Павлополя та Красногорівки.
Донецький напрямок. Близько 20.00 години противник обстріляв наші позиції у південному передмісті Авдіївки з 82-мм мінометів, ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї. Дещо згодом з танків, мінометів калібру 120 мм та легкого піхотного озброєння впродовж години вів вогонь по оборонцях селища Піски. І вже під кінець доби противник здійснив ще один обстріл опорного пункту сил АТО в районі Авдіївки з великокаліберного кулемету та стрілецької зброї.

Continue reading...