Home Ukraine Україна — українською Тіллерсон закликав Україну не зупинятися у реформуванні правосуддя та боротьби з корупцією

Тіллерсон закликав Україну не зупинятися у реформуванні правосуддя та боротьби з корупцією

230
0
SHARE

Він переконаний, що це створить більше робочих місць для українських громадян і сприятиме економічному зростанню. Останні новини від УНІАН за 09 липня.
Державний секретар Сполучених Штатів Америки Рекс Тіллерсон закликав Україну не зупинятися у реформуванні системи правосуддя та боротьби з корупцією.
Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав у Києві на спільній прес-конференції з президентом України Петром Порошенком.
“Ми також обговорили важливість втілення реформ, пов’язаних із боротьбою з корупцією, тому що це також є важливим елементом для залучення прямих іноземних інвестицій та для більшої бізнес діяльності”, – сказав держсекретар США.
Він переконаний, що це створить більше робочих місць для українських громадян та сприятиме економічному зростанню.
Також він додав, що до цього відноситься “важлива робота щодо реформування системи правосуддя, зобов’язання України в обранні суддів Верховного суду найвищого рівня непідкупності та професіоналізму, та щодо створення антикорупційного суду”.

Continue reading...