Home Ukraine Україна — українською Внаслідок обстрілу бойовиків загинув український військовий

Внаслідок обстрілу бойовиків загинув український військовий

239
0
SHARE

Оперативна ситуація у районі проведення антитерористичної операції на сході України упродовж дня 7 серпня дещо стабілізувалася. Однак внаслідок обстрілу бойовиків поблизу Мар’ їнки загинув український військовик. Про це повідомили в прес-центрі АТО.
Оперативна ситуація у районі проведення антитерористичної операції на сході України упродовж дня 7 серпня дещо стабілізувалася. Однак внаслідок обстрілу бойовиків поблизу Мар’ їнки загинув український військовик.
Про це повідомили в прес-центрі АТО.
“Російсько-терористичні угруповання суттєво зменшили провокативні обстріли позицій української армії. За нашими оперативними даними, насамперед, це пов’ язано зі спекотною погодою та можливістю виникнення пожеж, у яких місцеві жителі звинувачуватимуть бойовиків”, – йдеться у повідомленні.
При цьому, згідно з повідомленням, на приморському напрямку вдень повної тиші не було. “Близько 13 години від кулі ворожого снайпера загинув наш боєць неподалік Мар’ їнки. Також бандити випустили 2 міни калібру 120 міліметрів по позиціях сил АТО на підступах до Широкиного”, – зазначили в штабі.

Continue reading...