Home Ukraine Україна — українською Ломаченко залишився незадоволений своїм захистом в бою проти Марріаги

Ломаченко залишився незадоволений своїм захистом в бою проти Марріаги

597
0
SHARE

Ломаченко прокоментував бій проти Марріаги
Українець отримав розсічення.
Ломаченко нокаутував Марріагу
© lomachenko.com
Український чемпіон світу за версією WBO в другій напівлегкій вазі Василь Ломаченко прокоментував бій проти колумбійця Мігеля Марріаги.
“Спасибі всім, хто мене підтримував. Це був дуже цікавий бій для мене. Я отримав багато досвіду. Розсічення? Так, мені потрібно тренувати мій захист, працювати над цим. Бачите моє обличчя? Мені це не подобається.
Для мене неважливо, з ким боксувати в майбутньому, я хочу боксувати і об’єднати пояси”, – сказав Ломаченко відразу після бою.
Нагадаємо, сьогодні, 6 серпня, у Лос-Анджелесі на арені Microsoft Theater український чемпіон світу за версією WBO в другій напівлегкій вазі Василь Ломаченко (9-1,7 КО) переміг колумбійського претендента Мігеля Марріагу (25-3,21 КО) .
Василь пропустив від претендента головою по лівому оці, в результаті чого до четвертого раунду у Ломаченко відкрилося розсічення.
Тим не менш, ще в третьому раунді Марріага побував у нокдауні, а в подальшому колумбієць так і не зумів перехопити ініціативу. У сьомому раунді відбувся ще один нокдаун для Марріаги, який після завершення трихвилинки відмовився продовжувати поєдинок.

Continue reading...