Home Ukraine Україна — українською В "Укрзалізниці" заявили, що працівники поїзда з Саакашвілі діяли в правовому полі

В "Укрзалізниці" заявили, що працівники поїзда з Саакашвілі діяли в правовому полі

132
0
SHARE

“Укрзалізниця” виплатить компенсації пасажирам затриманого поїзда “Перемишль-Київ” – Новости – Саакашвілі – Укрзалізниця – Интерсити
Працівники поїзда “Перемишль-Київ”, на якому планував повернутися до України екс-президент Грузії, колишній голова Одеської ОДА Михайло Саакашвілі, діяли в правовому полі. Про це “Укрзалізниця” повідомила на своїй сторінці в Facebook.
“У ситуації, що склалася з курсуванням поїзда №715 “Перемишль-Київ”, ПАТ “Укрзалізниця” діє виключно в правовому полі. Така ситуація, зокрема, підпадає під дію положень наказу Міністерства транспорту та зв’ язку України від 27.12.2006 №1196, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 4 квітня 2007 року за №310/13577 “Про затвердження правил перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України”, – заявили в “Укрзалізниці”.
Цим наказом визначено, що “пасажири без проїзних документів чи з недійсними проїзними документами, з прізвищем та іменем у проїзному документі, які не відповідають даним документа, що посвідчує особу (за винятком допущених описок не більше трьох знаків) , без документів, що посвідчують особу, з ручною поклажею більше встановлених норм та перевищенням розмірів, установлених для ручної поклажі, у вагон не допускаються”.

Continue reading...