Home Ukraine Україна — українською Ракети систем залпового вогню Смерч, Ураган і Град. На складах боєприпасів у...

Ракети систем залпового вогню Смерч, Ураган і Град. На складах боєприпасів у Калинівці зберігається 188 тис. тонн боєприпасів – журналіст

336
0
SHARE

У Вінницькій області горить 48 арсенал Міноборони України (військова частина А-1119), який знаходиться в 2 кілометрах від міста Калинівка
У Вінницькій області горить 48 арсенал Міноборони України (військова частина А-1119), який знаходиться в 2 кілометрах від міста Калинівка.
Як повідомляє головний редактор Цензор. НЕТ Юрій Бутусов на своїй сторінці в Facebook, Служба безпеки України мала інформацію про можливу підготовку диверсії у Вінницькій області 26 вересня, в день народження Президента Петра Порошенка.
“Про можливість здійснення диверсії на території Вінницької області саме в цей день було відомо Службі безпеки, і влада зробила масштабний пошук диверсантів”, – йдеться в повідомленні.
Як зазначає Бутусов, непрямі чинники “однозначно дозволяють стверджувати про російську диверсії як основну версію катастрофи”. Калинівка – це четвертий склад боєприпасів підірваний в Україні за останні два роки війни. Всі вибухи відбувалися не в жарку пору року, з високо пожежонебезпекою, а в холодну.
“Цей день – день народження президента Петра Порошенка, і диверсія в його рідній Вінницькій області не може бути збігом. Тому ніяких сумнівів в тому, що 48 арсенал знищений противником у мене немає”, – написав він.

Continue reading...