Home Ukraine Україна — українською Українська куртка-трансформер Riot Division викликала підвищений інтерес на Kickstarter

Українська куртка-трансформер Riot Division викликала підвищений інтерес на Kickstarter

290
0
SHARE

Кияни створили високотехнологічну куртку, яка на найбільшому краудфандінговому майданчику світі зібрала вдвічі більше встановленої розробниками суми
Кияни створили високотехнологічну куртку, яка на найбільшому краудфандінговому майданчику світі зібрала вдвічі більше встановленої розробниками суми.
Українська команда Riot Division у вересні запустила на Kickstarter кампанію зі збору коштів для виробництва куртки-трансформера. Вже станом на 4 жовтня, за 30 днів до закінчення терміну, замість бажаних $20 тис. модель високотехнологічного верхнього одягу зібрала $34,9 тис. Завершилася кампанія з підсумком $45 тис.
Про те, чим Ultimate City Jacket “зачепив” завсідників Kickstarter, розповів НВ один з його творців, маркетинг-менеджер і співвласник бренду Riot Division Андрій Титаренко.
Куртка для туристів і спортсменів в одному флаконі
“Ми робимо нашу одяг для жителів міста, але при цьому використовуємо військові, спортивні і туристичні технології”, – зазначив Титаренко. За його словами, багатьом подобаються альпіністські або військові куртки. Але у міському середовищі людина в камуфляжі або безглуздо-яскравій куртці виглядає як мінімум дивно. Тому Riot Division спробувала адаптувати ці технології, помістивши їх в сучасний дизайн.
“Наш Ultimate City Jacket вирішує завдання людини, яка постійно знаходиться в умовах міського середовища, – описав цільову аудиторію Андрій Титаренко. – Це житель мегаполісу, для якого місто – це частина його екосистеми, він відчуває себе вдома не тільки в межах квартири і не обмежений офісним простором для роботи”.
Куртка, зроблена з водостійкого і “дихаючого” матеріалу, легко змінює дизайн, вміщує в себе багато речей, при цьому може складатися в сумку. Її власник може простим рухом рук зменшити довжину. В Ultimate City Jacket передбачено ні багато, ні мало – 14 кишень. Зокрема, для смартфона, планшета, кредитної картки, готівки, сонячних окулярів. І всі вони закриваються водостійкими замками-блискавками.

Continue reading...