Home Ukraine Україна — українською Родичам Ноздровской надали охорону

Родичам Ноздровской надали охорону

288
0
SHARE

Хто вбив Ноздровську
В обласному управлінні поліції пообіцяли провести службове розслідування у зв’язку з неодноразовими заявами правозахисниці про погрози на її адресу.
Ноздровська неодноразово заявляла про погрози, але охорону їй так і не надали
© Facebook Ирины Ноздровской
Поліція надала охорону дочки і батькам вбитої правозахисниці Ірини Ноздровської .
Начальник ГУ НП у Київській області Дмитро Ценов повідомив, що прийняв відповідне рішення після отримання заяви офіційного представника потерпілих.
“Зараз звернулася до нас представник дочки і батьків. На сьогоднішній день слідчі винесли постанову, і виставлена охорона”, – розповів він журналістам та ініціативній групі громадських активістів у вівторок, 2 січня, передає “Укрінформ”.
За словами керівника обласної поліції, він також призначив службове розслідування. У його рамках буде дана оцінками реакції правоохоронців на неодноразові заяви Ноздровської про погрози на її адресу.
Ценов пообіцяв зробити все можливе для розкриття резонансного злочину.
“Ми будемо працювати в стислі терміни… Я зроблю все, щоб цей злочин було розкрито”, – запевнив він.
Читайте також: У поліції назвали час смерті Ноздровської
Нагадаємо, 1 січня тіло правозахисниці Ірини Ноздровської, яка зникла 29 грудня, було знайдено в річці у Вишгородському районі Київської області.
За фактом умисного вбивства жінки поліція відкрила кримінальне провадження.
Ірина Ноздровська домагалася вироку для вбивці своєї сестри Світлани, яка загинула у ДТП в 2015 році. Дівчину збив водій у стані наркотичного сп’яніння, племінник голови Вишгородського районного суду Дмитро Россошанський.

Continue reading...