Home Ukraine Україна — українською Порошенко підписав указ про звільнення в запас військових строкової служби

Порошенко підписав указ про звільнення в запас військових строкової служби

342
0
SHARE

Порошенко підписав указ про звільнення в запас військових строкової служби. Читати онлайн в стрічці новин суспільні новини за 16 лютого інформаційного агентства УНІАН
Текст відповідного указу розміщено на офіційному сайті глави держави.
«Відповідно до пункту 17 частини першої статті 106 Конституції України та на виконання закону «Про військовий обов’язок і військову службу» постановляю: звільнити в запас із Збройних сил України, Державної спеціальної служби транспорту, інших утворених відповідно до законів військових формувань», – йдеться в документі.
Зазначається, що звільняються в запас військовослужбовці строкової служби, які мають ступінь вищої освіти спеціаліст або магістр та вислужили встановлені строки строкової військової служби: у квітні – травні, серпні 2018 року; у жовтні – листопаді 2018 року. Це стосується і військовослужбовців строкової служби, які вислужили встановлені строки строкової військової служби: у квітні – травні 2018 року; у жовтні – листопаді 2018 року.
Читайте також Близько 70% неявки: в Україні завершився осінній призов на строкову службу В указі визначено на 2018 рік такі строки проведення чергових призовів громадян України на строкову військову службу: квітень – травень та жовтень – листопад.

Continue reading...