Home Ukraine Україна — українською Президент США обіцяє протидіяти будь-якому втручанню Росії в американські вибори-2018

Президент США обіцяє протидіяти будь-якому втручанню Росії в американські вибори-2018

238
0
SHARE

Трамп пообіцяв відповідати на будь-які спроби Росії втртитися в майбутні американські вибори
Президент США Дональд Трамп заявив, що не дозволить Росії втрутитись у вибори до Конгресу у 2018-му році і готовий дати сильну відповідь на будь-які дії такого характеру, повідомляє The Washington Post.
“Ми не хочемо, щоб наша система голосування була будь-яким чином уражена. Ми цього не допустимо. Ми сильно будемо цьому протидіяти. Ми дуже глибоко вивчаємо ситуацію і висунемо дуже сильні пропозиції щодо виборів 2018-го року”, – відзначив очільник Білого дому.
Разом із тим, Трамп не уточнив, як США будуть протидіяти зусиллям Росії. Він лише додав, що на осінніх виборах будуть розвернуті системи голосування з паперовими резервними копіями, які, за його словами, “старомодні, але завжди ефективні”.
Водночас президент США заявив, що у минулому втручання Росії не мало жодного впливу на голосування у США, і окрім Москви у вибори в Америці могли втручатись і інші країни та особи, тож уряд має бути пильним, щоб запобігти іноземному вторгненню на майбутніх виборах.

Continue reading...