Home Ukraine Україна — українською Юлія Скрипаль зробила першу заяву після того, як опритомніла: "Я набираюся сил...

Юлія Скрипаль зробила першу заяву після того, як опритомніла: "Я набираюся сил із кожним днем"

298
0
SHARE

05.04.18 17:19 – Юлія Скрипаль зробила першу заяву після того, як опритомніла: “Я набираюся сил із кожним днем” Дочка екс-розвідника Сергія Скрипаля Юлія зробила першу офіційну заяву з того моменту, як опритомніла після отруєння в британському… Перегляд новини.
“Я опритомніла більше тижня тому і з радістю заявляю, що набираюся сил із кожним днем. Я вдячна за всі ваші переживання і за численні послання доброї волі, які я отримала.
Я хочу подякувати всім, хто сприяв моєму одужанню і особливо хотілося б згадати людей із Солсбері, які прийшли на допомогу, коли ми з батьком опинилися недієздатними. Крім того, я хочу подякувати працівникам районної лікарні Солсбері за їх турботу і професіоналізм.
Я сподіваюся, що ви поважатимете моє особисте життя і життя моєї сім’ї в період мого одужання”, – йдеться у зверненні Юлії.
Нагадаємо, розслідування замаху на вбивство Сергія Скрипаля та його доньки Юлії триває. Екс-полковник запасу ГРУ Сергій Скрипаль, який проживав у Великій Британії і був засуджений у 2006 році за шпигунство на користь британських спецслужб, постраждав унаслідок отруєння невідомою речовиною в торговому центрі міста Солсбері.
Зазначимо також, що 12 березня прем’єр-міністр Тереза Мей заявила, що уряд Великої Британії дійшов висновку, що відповідальність за отруєння в Солсбері колишнього співробітника ГРУ Сергія Скрипаля та його доньки, найімовірніше, лежить на Росії.

Continue reading...