Home Ukraine Україна — українською Вищі офіцери армії РФ Ярощук, Цаплюк і Власов причетні до обстрілу Маріуполя...

Вищі офіцери армії РФ Ярощук, Цаплюк і Власов причетні до обстрілу Маріуполя в 2015 році, – СБУ. ВIДЕО

364
0
SHARE

Як повідомляє Цензор. НЕТ, СБУ опублікувала перехоплені телефонні переговори, які доводять, що терористичний акт 24 січня 2015 року в Маріуполі було вчинено терористами “ДНР” за…
Як повідомляє Цензор. НЕТ, СБУ опублікувала перехоплені телефонні переговори, які доводять, що терористичний акт 24 січня 2015 року в Маріуполі було вчинено терористами “ДНР” за участю двох реактивних дивізіонів ВС РФ.
Тоді внаслідок обстрілу мікрорайону “Східний” через обстріл загинуло 29 осіб, 92 отримали поранення.
Раніше керівник СБУ Василь Грицак оприлюднив на брифінгу матеріали цього розслідування. Висновки розслідування найближчим часом буде передано в Міжнародний суд ООН за позовом України про порушення Російською Федерацією Міжнародної конвенції про боротьбу з фінансуванням тероризму 1999 року та Міжнародної конвенції про ліквідацію всіх форм расової дискримінації 1965 року.
“Під час досудового розслідування нашими слідчими встановлено і доведено, що цей терористичний акт здійснено кадровими російськими військовослужбовцями із застосуванням двох штатних реактивних дивізіонів Збройних сил РФ”, – повідомив Грицак.
З території Росії операцією безпосередньо керував начальник ракетних військ і артилерії Південного військового округу Збройних сил РФ генерал-майор Ярощук Степан Степанович.

Continue reading...