Home Ukraine Україна — українською Лідери КНДР і Південної Кореї зустрілись обговорити зустріч з Трампом

Лідери КНДР і Південної Кореї зустрілись обговорити зустріч з Трампом

403
0
SHARE

Лідер КНДР Кім Чен Ин зустрівся з президентом Південної Кореї Мун Чже Іном у в демілітаризованій зоні між країнами для обговорення зустрічі з президентом США Дональдом Трампом. Про це повідомив інтернет-портал, який представляє голос корейського уряду та координує Корею в Інтернеті Korea Clickers.
Лідер КНДР Кім Чен Ин зустрівся з президентом Південної Кореї Мун Чже Іном у в демілітаризованій зоні між країнами для обговорення зустрічі з президентом США Дональдом Трампом.
Про це повідомив інтернет-портал, який представляє голос корейського уряду та координує Корею в Інтернеті Korea Clickers.
“26 травня президент Мун Джайн провів другий саміт з лідером Північної Кореї Кім Чен Ином. За словами Чхон Ва Де, два лідери зустрілися в Тонгілгаке, Панньнджем, і поділилися своїми думками щодо того, як виконати Денонську денієрську декларацію, що вони погодились 27 квітня, і зробити можливим верховенство США та Північної Кореї”, – йдеться в повідомленні.
Представник адміністрації президента РК Юн Ен Чхан сказав, що лідери двох Кореї зустрічалися з трьох до п’яти годин дня і відверто обмінялися думками про реалізацію Пханмунчжомской декларації від 27 квітня і успішному проведенні американо-північнокорейського саміту, передає KBS World Radio.

Continue reading...