Home Ukraine Україна — українською Історичний фінал Ліги чемпіонів: для одних тріумф, а для інших фіаско –...

Історичний фінал Ліги чемпіонів: для одних тріумф, а для інших фіаско – Телеканал новин 24

303
0
SHARE

Київ став свідком історичної перемоги мадридського “Реала” на британським “Ліверпулем”. У фіналі Лізі Чемпіонів “вершкові” перемогли з рахунком 3:1. При цьому, Зінедін Зідан став першим тренером, який виграв Кубок чемпіонів втретє поспіль. А Гарет Бейл – першим гравцем в історії турніру, який відзначився дублем, вийшовши на заміну. Новини Києва, Ліга чемпіонів, Новини України, Олена Кук, Реал – Ліверпуль – Телеканал новин 24
Київ став свідком історичної перемоги мадридського “Реала” на британським “Ліверпулем”. У фіналі Лізі Чемпіонів “вершкові” перемогли з рахунком 3:1. При цьому, Зінедін Зідан став першим тренером, який виграв Кубок чемпіонів втретє поспіль. А Гарет Бейл – першим гравцем в історії турніру, який відзначився дублем, вийшовши на заміну.
Напередодні вирішальної гри, фани озвучили, що місія єгипетського короля ліверпульців Мухамеда Салаха – здолати титанів світового футболу – мадридський “Реал”. З перуками єгипетских фараонів та кухлями пива уболівальники “Ліверпуля” прямували на Олімпійський. Вперше за 11 років їхня команда знову у фіналі Ліги чемпіонів.
Уболівальники ж суперника насувалися з іншого від стадіону флангу. У руках фанів Реалу – заповідний трофей. Оскільки вони, чинні переможці найпрестижнішого клубного турніру Європи.
Цей кубок був на фіналах ліги Чемпіонів з Реалом з 1998 року в Амстердамі. Потім в парижі у 2000 році, в Глазго у 2002 році, в Лісабоні у 2014 році, Мілані у 2016 році, в кардіфі минулого 2017 року і сьогодні тут у Києві.

Continue reading...