Home Ukraine Україна — українською Підозрюваного в організації замаху на Бабченко заарештували без права внесення застави

Підозрюваного в організації замаху на Бабченко заарештували без права внесення застави

324
0
SHARE

Шевченківський районний суд Києва обрав Борисові Герману, підозрюваному в організації замаху на журналіста Аркадія Бабченка, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення…
Шевченківський районний суд Києва обрав Борисові Герману, підозрюваному в організації замаху на журналіста Аркадія Бабченка, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.
Згідно з рішенням суду, винесеним ввечері у четвер, 31 травня, Герман має провести в слідчому ізоляторі 60 діб. Таким чином, слідча суддя Вікторія Світлицька задовольнила клопотання прокуратури в повному обсязі.
У ході засідання Герман заявив, що є агентом української контррозвідки .
Як повідомлялося, ввечері 29 травня офіційні особи повідомили про те, що журналіста Аркадія Бабченко застрелили в Києві .
Наступного дня керівництво ГПУ І СБУ повідомило, що “вбивство” Бабченка було інсценовано в рамках спецоперації з виявлення замовників і організаторів цього злочину.

Continue reading...