Home Ukraine Україна — українською Екстремісти планували зірвати презентацію кримськотатарського фільму

Екстремісти планували зірвати презентацію кримськотатарського фільму

284
0
SHARE

Екстремісти від РФ планували зірвати презентацію першого кримськотатарського фільму-казки “Хідір-деде”, яка мала відбутися 1 липня в столичному кінотеатрі “Жовтень”. “Підконтрольні російській стороні громадяни України повинні були винайняти у Києві до 100 осіб та поділити їх на три групи,…
Екстремісти від РФ планували зірвати презентацію першого кримськотатарського фільму-казки “Хідір-деде”, яка мала відбутися 1 липня в столичному кінотеатрі “Жовтень”.
“Підконтрольні російській стороні громадяни України повинні були винайняти у Києві до 100 осіб та поділити їх на три групи, нібито українських націоналістів. Перша мала провести акцію протесту проти лідерів кримськотатарського народу. Друга – розкидати листівки провокативного характеру серед глядачів у залі. Третя – облити зеленкою ініціаторів створення картини. З метою недопущення здійснення провокації її організаторів затримали під час підготовчої наради в одному із закладів громадського харчування Києва”, – йдеться в повідомленні прес-служби СБУ.

Continue reading...