Home Ukraine Україна — українською Обличчя зеленуватого кольору: батько затриманого в РФ Павла Гриба розповів про стан...

Обличчя зеленуватого кольору: батько затриманого в РФ Павла Гриба розповів про стан сина

334
0
SHARE

Незаконно затриманий в РФ українець Павло Гриб дуже схуд, його обличчя «зеленуватого кольору». Він наголошує, що скарги Павла на стан здоров’я російською стороною не фіксуються навмисно.
Читайте також В Росії українцю Грибу продовжили арешт на три місяці (фото)
Про це «112 Україна» повідомив батько Павла Ігор Гриб. «На сьогоднішньому судовому засіданні у справі Павла була присутня його мати, яка зазначила, що вигляд у Павла дуже поганий. Обличчя стало такого зеленуватого кольору, сильно схуд. Він і так був раніше не дуже вгодований, а враховуючи те, що перебуває за гратами вже практично рік, в тих нелюдських умовах, то звичайно, стосовно стану здоров’я у нас дуже великі побоювання про те, що може з ним трапитися, враховуючи його хворобу», – сказав він.
Також батько хлопця наголосив, що за весь час перебування Павла за гратами, він так і не отримав ніякої медикаментозної допомоги. За його словами, у відповідь на всі звернення та клопотання російська сторона відповідає, що хлопець «не скаржиться на стан здоров’я».

Continue reading...