Home Ukraine Україна — українською "Надав нові свідчення": у ГПУ спробували пояснити звільнення підозрюваного у нападі на...

"Надав нові свідчення": у ГПУ спробували пояснити звільнення підозрюваного у нападі на Гандзюк

352
0
SHARE

Новіков спростував свої свідчення, що був на морі під час нападу на жінку.
Підозрюваний у нападі на співробітницю Херсонської міськради, активістку Катерину Гандзюк, Микола Новіков надав нові свідчення про своє алібі, що і стало причиною для його звільнення з-під варти.
Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook речник Генпрокуратури Андрій Лисенко.
“Під час слідства встановлено і новими показами Новікова підтверджено, що він дійсно перебував неподалік місця злочину, але злочин не вчиняв. У зв’язку із додатковими свідченнями, отриманими від підозрюваного громадянина Новікова, які він раніше приховував від слідства, була встановлена його непричетність до скоєння злочину щодо Катерини Гандзюк”, – заявив він.
За словами Лисенка, це стало підставою для закриття прокуратурою Херсонської області кримінальне провадження стосовно Новікова за відсутністю в його діях складу злочину.
Читайте також Соцмережі пишуть: історія зі «стрєлочніком» у справі Гандзюк – тотальна ганьба, вибачень тут недостатньо
“Постанову було надано до ізолятору тимчасового тримання для звільнення затриманого з-під варти”, – зазначив речник ГПУ, додавши, що попередні покази Новікова щодо місця його перебування на морському узбережжі під час скоєння нападу на Гандзюк слідством та ним особисто – спростовані.

Continue reading...