Home Ukraine Україна — українською Суд залишив під вартою підозрюваних в нападі на Михайлика

Суд залишив під вартою підозрюваних в нападі на Михайлика

366
0
SHARE

Київський районний суд міста Одеса у четвер, 27 вересня, обрав для трьох підозрюваних у замаху на вбивство на активіста Олега Михайлика запобіжний захід у вигляді…
Київський районний суд міста Одеса у четвер, 27 вересня, обрав для трьох підозрюваних у замаху на вбивство на активіста Олега Михайлика запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на два місяці без права внесення застави. Ухвали слідчого судді ще не набули чинності. Про це повідомила “Судова влада України”.
За версією слідства, 22 вересня близько 21 години підозрювані скоїли закінчений замах на умисне вбивство громадського діяча Михайлика. При цьому зловмисники діяли за попередньою згодою.
Зазначено, що перебуваючи на вул. Осипова в Одесі підозрювані стріляли у Михайлика з невстановленої вогнепальної зброї. Зловмисники були впевнені, що чоловік помер і зникли з місця злочину в невідомому напрямку.
Нагадаємо, поліція затримала трьох підозрюваних у нападі на Олега Михайлика 25 вересня. Чоловіки на допиті визнали свою провину.

Continue reading...