Home Ukraine Україна — українською В СБУ розповіли, хто виграє у «виборах» в «Л/ДНР»

В СБУ розповіли, хто виграє у «виборах» в «Л/ДНР»

253
0
SHARE

Як стверджують в Службі безпеки України, результати «виборів» на окупованих територіях Донбасу імітуються Кремлем, є наперед встановлені проценти голосів, які отримають Пушилін та Пасічник, яка буде явка.
Як стверджують в Службі безпеки України, результати «виборів» на окупованих територіях Донбасу імітуються Кремлем, є наперед встановлені проценти голосів, які отримають Пушилін та Пасічник, яка буде явка. «Так звані голови «ДНР/ЛНР» вже призначені в Москві, і це Пушилін
і Пасічник », – заявив голова СБУ Василь Грицак під час брифінгу, повідомляють
в прес-центрі спецслужби.
Цифри «переможців волевиявлення» вже намальовані в адміністрації російського президента. СБУ має оперативні дані, що адміністрація президента РФ поставила завдання: Пушилін має гарантовано отримати 55% голосів, Пасічник ‒ 63%, явка становитиме 70 відсотків виборців. «Кандидати підібрані Кремлем за принципом маріонетки без «крові на руках», ‒ наголосив Василь Грицак. За його словами, це має легітимізувати новообраних «керівників» перед світовою спільнотою і змусити українську владу до переговорів з ними.
Служба має оперативні дані, що саме з таким планом помічник президента РФ Владислав Сурков ознайомив Дениса Пушиліна під час їхньої зустрічі на початку жовтня цього року в Москві. Сурков гарантував збільшення фінансової підтримки, своє особисте покровительство, спрямувавши в ОРДЛО групу спеціальних політтехнологів.
Матриця дій Росії незмінна з 2014 року та передбачає формування пулу підтримки з підконтрольних громадських організацій, їхню організацію та мобілізацію для протидії євроатлантичним планам України. Станом на початок 2014 року «п’ята колона» Росії в Україні
включала майже 670 організацій різного спрямування. Через Революцію Гідності
лише сто п’ятдесят з них почали активно працювати на зрив євроінтеграційним та євроатлантичним спрямуванням українського народу.

Continue reading...