Home Ukraine Україна — українською ООС: окупанти минулої доби здійснили 7 обстрілів і втратили 5 бойовиків

ООС: окупанти минулої доби здійснили 7 обстрілів і втратили 5 бойовиків

239
0
SHARE

Протягом 30 січня російські окупаційні війська 7 разів порушили режим припинення вогню, в тому числі три рази із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння; загарбники продовжують зазнавати втрат, без втрат у захисників.
Протягом 30 січня російські окупаційні війська 7 разів порушили режим припинення вогню, в тому числі три рази із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння; загарбники продовжують зазнавати втрат, без втрат у захисників. Про це говориться в ранковому зведенні прес-центру Об’єднаних сил.
У смузі дій оперативно-тактичного угруповання “Схід” обстріли позицій українських захисників велися: з ручних гранатометів – в районі селища Павлопіль; з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу міста Мар’їнка; з гранатометів – в районі населеного пункту Новомихайлівка.
У смузі дій оперативно-тактичного угруповання “Північ” противник обстріляв українські позиції: з мінометів 82 мм – в районі населеного пункту Кряківка; з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї мінометів – в районі Хутора Вільний; з мінометів калібру 82 мм – в районі міста Попасна; з мінометів калібру 82 мм – в районі населеного пункту Кримське та зенітної установки ЗУ-23-2 встановленої на МТЛБ-У.

Continue reading...