Home Ukraine Україна — українською Путін пригрозив новою зброєю США і країнам-центрам прийняття рішень

Путін пригрозив новою зброєю США і країнам-центрам прийняття рішень

231
0
SHARE

Президент Росії Володимир Путін у зверненні до Федеральних зборів, парламенту країни, в середу заявив про те, що РФ “буде змушена” створити і розгорнути озброєння проти…
Президент Росії Володимир Путін у зверненні до Федеральних зборів, парламенту країни, в середу заявив про те, що РФ “буде змушена” створити і розгорнути озброєння проти тих країн, які “несуть загрози”, але і проти країн, де розташовані центри прийняття рішень про застосування ракет, які загрожують Росії. Країни з “центрами прийняття рішень” Путіна назвав “територіями”.
“Скажу вже сьогодні прямо і відкрито, щоб ніхто нас потім ні в чому не дорікав, щоб усім було заздалегідь зрозуміло, про що тут йдеться. Росія буде змушена створювати й розгортати види озброєнь, які можуть бути використані не тільки щодо тих територій, з яких для нас буде виходити відповідна пряма загроза, але і щодо тих територій, де знаходяться центри прийняття рішень про застосування ракетних комплексів, які загрожують нам”, – цитує Путіна прес-служба Кремля.

Continue reading...