Home Ukraine Україна — українською Новітня російська станція наземної розвідки в Донбасі потрапила на очі ОБСЄ

Новітня російська станція наземної розвідки в Донбасі потрапила на очі ОБСЄ

293
0
SHARE

Безпілотник малого радіусу дії Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ зафіксував на тимчасово окупованій російсько-терористичними військами території Луганської області новітню російську станцію наземної розвідки ПСНР-8…
Безпілотник малого радіусу дії Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ зафіксував на тимчасово окупованій російсько-терористичними військами території Луганської області новітню російську станцію наземної розвідки ПСНР-8 “Кредо-М1”.
“Місія зафіксувала 1 переносну станцію наземної розвідки (ПСНР-8 “Кредо-М1″) на західній околиці н. п. Первомайськ (58 км на захід від Луганська)”, – йдеться у щоденному звіті Місії.
Своєю чергою волонтери міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm нагадують, що появу “Кредо-М1” фіксували в Донбасі в 2015 та 2016 роках, двічі вдалося зафіксувати використання станції у ОРЛО.
Так, станція перебувала на озброєнні бандформувань “Хан” і “ДРГ Патріот” (колишня ДРГ “Русич”) підконтрольної Росії терористичної організації “ДНР”, останнє комплектується кадровими російськими військовими та найманцями.

Continue reading...